Agata Brucko-Stępkowska, prezes Fundacji Czynów Szlachetnych, otrzymała aż dwie nominacje w konkursie Osobowość Roku 2017 „Gazety Wrocławskiej”. Serdecznie dziękujemy za to wspaniałe wyróżnienie i zachęcamy do głosowania!

Początek nowego roku to czas podsumowań i rankingów. Za sprawą konkursu Osobowości Roku 2017 „Gazeta Wrocławska” po raz kolejny nagrodzi osoby, które w 2017 roku wyróżniły się szczególnymi osiągnięciami w różnych dziedzinach, osiągnęły sukcesy i znacząco zasłużyły się dla swojej lokalnej społeczności.

Agata Brucko-Stępkowska, prezes Futuro Finance oraz Fundacji Czynów Szlachetnych, zdobyła nominacje w aż dwóch kategoriach – Działalność społeczna i charytatywna oraz Biznes. To wspaniałe wyróżnienie, za które już teraz dziękujemy! Jednocześnie zachęcamy do głosowania poprzez wysyłanie SMS-ów (koszt jednego SMS-a to 2,46 zł).

• Kategoria Działalność społeczna i charytatywna – SMS pod nr 72355 o treści GC.150
  • Kategoria Biznes – SMS pod nr 72355 o treści GB.156

Głosować można do 31 stycznia 2018 roku (do godz. 20.00). Od 2 lutego zwycięzcy z każdego miasta i powiatu zmierzą się w wojewódzkim finale, w którym zachowując głosy zdobyte w powiatowym etapie plebiscytu, powalczą o tytuły Osobowości Roku 2017 województwa dolnośląskiego. Koniec głosowania finałowego zaplanowano na 15 lutego (o godz. 20.00). Pod koniec lutego we Wrocławiu odbędzie się uroczysta gala plebiscytu, podczas której zdobywcy tytułów odbiorą nagrody.